Nefit cv-ketels

Nefit cv-ketels

Meer informatie volgt...

De basis voor warmte en warm water. De degelijke Nefit BaseLine HR-ketel biedt alles wat nodig is voor een gunstig kostenplaatje én tevreden gebruikers. De BaseLine is snel en eenvoudig te installeren, ook op de plaats van de oude cv-ketel. Hij voldoet probleemloos aan alle eigentijdse wensen: energiebesparing, behaaglijk gelijkmatige warmte en royaal warm water. Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt.

Belangrijkste voordelen

  • Eenvoudig te installeren op plaats oude cv-ketel
  • Praktische programma’s voor de installateur
  • Hoog warmtecomfort, moduleert traploos
  • Warm water met gaskeur CW3 of CW4
  • Zeer stil, dus flexibel plaatsbaar
  • Aluminium-silicium warmtewisselaar in rvs mantel

Compact comfort, snel warm water. Met de TopLine Compact kiest u voor de ultieme HR-combiketel, als het gaat om een robuuste, compacte oplossing voor topcomfort. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Comfortabele verwarming.
Uiteraard zorgt de TopLine Compact ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Er zijn twee Compact-toestellen met verschillende vermogens.

Duurzaam comfort
Alle Nefit TopLine-combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.

Ultiem warmwatercomfort

Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Comfortabele verwarming

Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Er zijn vier AquaPower-toestellen met drie verschillende vermogens.

Duurzaam comfort

Alle Nefit TopLine-combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.

Klein, slimme en extra zuinig comfort: beste uit de test bij de Consumentenbond! De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties. Zo klein dat hij met gemak in een keukenkastje past. Maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit.

Bekijkt u hieronder de Nefit cv-ketels.

Gratis een offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een nieuwe cv-ketel of complete cv installatie!