Bosch cv-ketels

Bosch cv-ketels

Met de introductie van de verbeterde HR II-lijn én de recent geïntroduceerde Bosch Compact heeft Bosch Thermotechniek nu een compleet aanbod aan HR-producten. Dit aanbod bestaat uit De Bosch HR II – de superbetrouwbare Bosch HR-toestellen in een nieuw jasje, waarbij het beste onder de kap behouden is gebleven – en De Bosch Compact, een compact en zeer praktisch toestel voor die situaties waarom de installateur met de vertrouwde Bosch HR II – om wat voor reden dan ook – niet uit de voeten kan

Tegelijkertijd met de Bosch HR II-lijn introduceert Bosch een complete lijn tweedraads thermostaten. De Bosch FR 10 is een eenvoudige thermostaat met een draaiknop, maar wel in een modern jasje. De Bosch FR 100 heeft wat uitgebreidere, maar eenvoudige schakelmogelijkheden. De FW 200 ten slotte is een thermostaat die weersafhankelijk ingesteld kan worden. Zowel de FR 100 als de FW 200 zijn voorzien van een helder tekstdisplay en kunnen ook in de HT 3 elektronica van de HR II-lijn worden geplaatst worden.

Vertrouwde Bosch HR-technologie in nieuw stevig jasje. Bosch HR-ketels staan bekend als zeer betrouwbaar. Daarom is het logisch dat Bosch bij de vernieuwing van de HR-serie heeft ingezet op behoud van het goede. Nieuw aan deze serie Bosch HR II zijn de standaard modulerende pomp, de verbeterde EPC-waarden en de modern gerestylede mantel. Gebleven zijn het hart van de ketel en de vertrouwde wisselaar van Bosch die zorgt voor de hoge betrouwbaarheid van de HR-ketels.

Omdat de Bosch HR-ketels een begrip zijn op het gebied van betrouwbaarheid, is bij de naamgeving van de vernieuwde toestellen zeer duidelijk gemaakt dat er sprake is van een verbeterde versie van de kwalitatief al zeer hoogstaande lijn HR-ketels. De nieuwe serie ketels gaan dan ook onder de naam Bosch HR II de markt op. Bosch heeft daarbij oog voor duurzaamheid. Dat blijkt onder meer uit de verbeterde EPC-waarden van de nieuwe ketels. Standaard heeft deze Bosch HR II-lijn bovendien een modulerende pomp gekregen. De serie bestaat uit drie combitoestellen, herkenbaar aan de toevoeging C: de 30 HRC II (cw4), 35 HRC II (cw5) en 42 HRC II (cw5), en drie solotoestellen (met toevoeging S): 28 HRS II, 35 HRS II en 42 HRS II.

Bosch cv-ketels (oudere types) niet meer leverbaar.

Gratis een offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een nieuwe cv-ketel of complete cv installatie!