ThermoElegance Advance

De ThermoElegance Advance is een modulerende HR107 ketel met een RVS-warmtewisselaar, verkrijgbaar als solo- en als combi-toestel. Beide uitvoeringen werken zowel op aardgas als op propaan. De vermogens variëren CV-zijdig van 18 tot en met 30 kW en tapwaterzijdig in de CW-klasse 3, 4 en 5.

De ThermoElegance Advance is gebouwd met het oog op de toekomst. De ketel is namelijk hybride ready en te combineren met het hybride systeem GeniaHybrid en het AWB-zonneboilersysteem de HelioSet150.

Onderhouds- en servicevriendelijk

De ThermoElegance Advance is onderhouds- en servicevriendelijk door de eenvoudige opbouw van de ketel. Het toestel heeft een compact en doordacht hydraulisch blok waardoor elk component vanaf de voorzijde gemakkelijk te bereiken is. Bovendien zorgt het dubbele display voor een efficiënte en snelle diagnose. Zo is het onderhoud en de serviceverlening gemakkelijker, het rendement verbeterd, het geluidsniveau verlaagd, de restopvoerhoogte van de ventilator vergroot en het display gebruikersvriendelijker voor de installateur én de eindgebruiker.

Daarnaast is voor de ThermoElegance Advance gebruik gemaakt van bewezen technieken en componenten. De ketel is daarbij nog scherper geprijsd. In combinatie met de vele verbeteringen zorgt dit voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Hoog rendement én geluidsarm

De ThermoElegance Advance heeft een hoog rendement door optimale isolatie van alle manteldelen. Door het hoge tapwaterrendement van 89,2% wordt een positief resultaat behaald in de berekening van de EPC. Het modulatiebereik van de ketel is 1 : 5 waardoor een minimaal vermogen ontstaat van respectivelijk 4,9 (CW3), 5,9 (CW4) en 8,5 kW (CW5). Tevens zorgt de optimale isolatie samen met het grote modulatiebereik en de tweestandenpomp voor een geluidsarm toestel.

Gratis een offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een nieuwe cv-ketel of complete cv installatie!